• Mielipiteet
  • Toimituksen nostot

Jarmo Ruohonen: Vaalivoittoon tarvitaan toimiva viestintä

Vasemmistoliiton Eurajoen yhdistyksen puheenjohtaja Jarmo Ruohonen käytti Satakunnan vasemmistopiirin kokouksessa puheenvuoron viestinnästä piirin toimintasuunnitelmaa käsiteltäessä.

Hän korostaa, että vaalivoittoon tarvitaan näkyviä ulostuloja, etenkin sote-asioista.

– Oma viestintämme on vielä lapsenkengissä. Emme voi olla hyvinvointialueella aivan hiljaa ja antaa kepun viedä koko palettia Satakunnassa.

Vasemmistoliiton aluevaltuustoryhmän pitäisi alkaa julkaista myös Vasenvoimassa kirjoituksia ajankohtaisista asioista.

Viime piirikokouksen jälkeen perustetusta viestintätyöryhmästä ei ollut toivottua apua. Sitä ei ole kutsuttu koolle kertaakaan.

Esimerkkinä on samanaikaisesti perustettu tapahtumaryhmä, joka on kokoontunut säännöllisesti. Sen  ansiosta viime vaaleissa tapahtumia on järjestetty ja niihin on myös osallistuttiin entistä enemmän.

Sisäinen ja ulkoinen viestintä on kaikkein tärkein asia, kun aiomme voittaa vaalit. Tämän pitäisi olla toimintasuunnitelmassa se kaikkein tärkein asia.

Somealustoilla tapahtuu jatkuvia muutoksia eikä paikallisyhdistyksissä ole niin paljon asiantuntemusta, että niiden mukana pystyttäisiin menemään. Pitää saada tietoa sellaisilta, joka jotain niistä asioista ymmärtävät.

Vasenvoiman osuutta haluan myös korostaa. Verkkolehti tiedotti kevään vaaleissa kaikki tapahtumat. Se on myös varteenotettava tiedotuslehti, vaikka julkaiseekin myös mielipiteitä ja kolumneja.

Jarmo Ruohonen

Puheenjohtaja

Vasemmistoliiton Eurajoen yhdistys ry